Інцидент, що трапився у Тернополі цими днями – ніби кадри з голівудського бойовика. На двох тернополян – жінку та її співмешканця напали озброєні грабіжники. Були у масках, підійшли до авто і, погрожуючи пістолетом змусили віддати сумку, в якій було 5 тисяч доларів, декілька тисяч гривень та інша валюта.  

Наздогнати злодіїв тернополянам не вдалося, ті відстрілювалися і поранили чоловіка в живіт. Сіли у припаркований неподалік бус марки “Mercedes Vito” білого кольору з польськими номерами і втекли. Потерпілі викликали поліцію. По області було оголошено план “Перехоплення”. 



Грабіжники невдовзі «засвітилися». На виїзді з обласного центру вони їхали на великій швидкості, порушуючи правила дорожнього руху. Поліцейські почали переслідування. Невдовзі злочинці заїхали в одне з сіл, вискочили з транспорту і втекли. Для конспірації бандити користувалися й іншими авто, такими як “Land Rover”, “Mercedes” преміум класу та “Iveko”. Їх вони залишили у місцях, встановлених для подальшої втечі. В одному з авто оперативники знайшли гроші, маски, рукавиці та набої.

Читайте також

Автокрадії активізувались не на жарт

Номер на “Mercedes Vito” виявився краденим, а його власником –житель Тернопільського району. Це й вивело правоохоронців на слід зловмисників. Спершу затримали двох членів банди, а згодом – організатора. Кожен з них мав своє завдання: один за кермом, інший відстрілювався, а третій прикривав відхід.

Керівник злочинного тріо раніше судимий за вбивство.  Проти грабіжників відкрито кримінальне провадження за статтею 187 частина 2 ККУ. Триває слідство. Правоохоронці шукають зброю, з якої стріляли затримані під час нападу на тернополян.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: