41-річний житель Козівського району спокусився на гаманець своїх сусідів. Поліцейським чоловік розповів, що красти не планував.

До односельців зайшов, щоб трохи підзаробити. Та господарів десь не було, а двері їхнього будинку були незамкнені. Колись запримітив, що в шухляді сусіди тримають гроші на дрібні витрати. Заглянувши туди, побачив гаманець. Забрав його та й пішов.



Дорогою до магазину витягнув з гаманця 50 американських доларів та 4 картки поповнення мобільного рахунку. За крадені гроші придбав собі випити, закурити і поїсти – декілька піц. Решту поклав у кишені одягу та у шкарпетки.

Читайте також

Прокуратура Тернопільщини завершила розслідування відносно працівників лісогосподарств

Незадовго крадіжку помітив власник гаманця. Здогадавшись, у чому річ, наздогнав злодія біля магазину і викликав правоохоронців. У скоєному чоловік мусів зізнатися і в присутності поліцейських повернув потерпілому гроші, які ще залишилися. Підозрюваному інкримінують статтю 185 Кримінального кодексу України. 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: