Трагедія сталася у Підгаєцькому районі в родині, що приїхала на Тернопільщину зі Сходу. Чоловік разом з дружиною і пасинком оселилися у селі Боків.

50-річний голова сімейства полюбляв зловживати алкоголем. Одного дня дебошир влаштував дружині п’яний скандал, що переріс у бійку. Зателефонували у поліцію. Та коли приїхали правоохоронці, застали жахливу картину: чоловік лежав уже неживий. Не допомогла і швидка, яка лише констатувала смерть.



Читайте також

Нахуліганив на дві кримінальних справи

15-річний хлопчина зізнався, що побачивши, як вітчим підняв руку на матір, не стримався, вдарив його в обличчя, а коли той впав, наніс удари в інші частини тіла. Що помер чоловік від отриманих травм, довела судово-медична екпертиза. Неповнолітньому інкримінують статтю 121 частина 2 ККУ – умисне тяжке тілесне ушкодження,  що спричинило смерть потерпілого.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: