Нардеп з Тернополя знає, кого Кремль насправді вважає своїм головним ворогом

Опубліковано:
30 Березня, 2017 о 14:43

Однопартієць Арсенія Яценюка, народний депутат з Тернопільщини Роман Заставний наголошує, що порушена в Росії кримінальна справа проти Арсенія Яценюка яскраво свідчить про те, кого Кремль насправді вважає своїм головним ворогом.

Те, що російські «судді» відкрили кримінальну справу з вимогою взяття під варту саме колишнього прем’єр-міністра Яценюка, свідчить про те, кого, насправді Кремль вважає своїм основним ворогом в Україні, сказав Р. Заставний. Російська Федерація паталогічно ненавидить українських політиків, які не дали їй поділити Україну на частини, а тому намагається їх дискредитувати. Путін намагається скористатися процедурами демократичного світу для того, щоб створити максимум загроз для вільних зовнішньополітичних контактів Арсенія Яценюка. 



Читайте також

«Військові-контрактники та мобілізовані бійці не заповнюватимуть електронні декларації», – Роман Заставний

Нагадаємо, 27 березня суд Росії заочно арештував колишнього українського прем’єра, лідера політичної партії «Народний фронт» Арсенія Яценюка, у лютому його оголосили в розшук. Російські слідчі звинувачують екс-прем’єра, зокрема, за статтями «участь у збройній групі (банді)», «умисне вбивство за обтяжливих обставин». 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: