Нове керівництво Держпродсподивслужби Тернопільщини знайомиться з підлеглими у районах

Новий начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Василь Хомінець ознайомився з тим, як працює Держпродспоживслужба у Зборівському районі. Також очільник управління оглянув ТОВ “Білий берег”, яке займається переробкою курятини та побував на ПП “Юник”, що виготовляє ковбасні вироби. Разом з керівниками цих виробництв обговорив перспективи розвитку їх роботи. Про це Василь Хомінець зазначив на своїй сторінці у Facebook:  

«Новий тиждень – новий район. Сьогодні познайомився з роботою Держпродспоживслужби в Зборівському районі, та разом з керівництвом обговорили ряд поточних питань. Також побував на ТОВ “Білий берег”, яке за місяць переробляє близько 300 тонн м’яса курки. Доречі, це одне з найбільших птахопереробних підприємств області. Уже до кінця року в районі буде ще один птахопереробний цех, який експортуватиме свій товар далеко за рубіж. Товариство “Укрполь-2005” на сьогодні займається вирощенням курки, але розширяє свої потужності та будує нові цехи. Також разом з колегами оглянули виробничі потужності ПП “Юник”, яке виготовляє ковбасні вироби. Основною функцією, яка сьогодні покладена на Держпродспоживслужбу – це контроль за безпечністю харчових продуктів від процесу виготовлення до моменту споживання. Тому, ми і надалі разом з фахівцями буватимемо на підприємствах, які працюють в галузі харчової промисловості, обговорюватимемо з керівниками можливості співпраці в питанні контролю, впроваджуватимемо європейські стандарти безпечності», – зауважує Василь Хомінець.

 Фото з мережі Інтернет

 

 Фото з мережі Інтернет

 

 Фото з мережі Інтернет

 

 Фото з мережі Інтернет

 

 Фото з мережі Інтернет

 

 Фото з мережі Інтернет

 

 Фото з мережі Інтернет

Останні новини: