Як тернопільський актор мінявся ролями із школярами (Фото)

Опубліковано:
25 Березня, 2017

Хто з нас в дитинстві не мріяв стати актором? Мені здається, що таких було мало, адже екран, сцена – не просто зачаровували, притягували, немов магніт. Тоді здавалось, що зіграти будь-яку роль, це найлегше, що можна зробити в цілому світі. Переконатись у зовсім протилежному мали нагоду тернопільські школярі, які відвідали міську бібліотеку для дорослих №5, що на проспекті Злуки.

Напередодні  Міжнародного дня театру сюди завітав актор Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру  імені Т. Г. Шевченка Юрій Черненко. Учні ЗОШ №23 разом із вчителькою української літератури Людмилою Дулиш з цікавістю слухали «одкровення»  артиста про театр, про його улюблену роботу та зіграні ним сценічні ролі у виставах. А потім помінялись «ролями». Пан Юрій став глядачем презентації літературно-мистецької вітальні «Гостинний двір», яку підготували і представили восьмикласники ЗОШ №21 під керівництвом вчительки Оксани Сесик та шкільної бібліотекарки Марії Гаврон. Театральна завіса під тематичною назвою  «Театр – життя, актори в ньому – люди…» спалахнула усіма барвами «театру корифеїв». Адже взялись за найскладніше – п’єсу І. Карпенка-Карого «Сто тисяч». Юні актори-аматори залишились задоволеними від перевтілень, на їхню думку, це дає можливість глибше пізнати природу людини та її внутрішній стан.  А ще допомагає напрацьовувати у повсякденному житті впевненість і рішучість.

 Фото з архіву бібліотеки

 

 Фото з архіву бібліотеки

 

 Фото з архіву бібліотеки

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: