Однин мільйон сто п’ятдесят тисяч гривень. Таку суму збитків завдав державі сільський голова Старого Таража, що на Кременеччині, заплативши за неіснуючі роботи. Гроші Почаївська міськрада виділила на ремонт дороги у селі.

Кошти надійшли ще в червні 2015 року. Ремонтували дорогу підрядники з Київщини. Вони зобов’язалися, згідно з документами, завершити роботи до жовтня 2016 року. Та вимог не виконали. Обурені жителі села звернулися в поліцію.



Читайте також

У Тернополі розпочався поточний ремонт доріг
Тернополяни вимагають терміново ремонту дороги на вул. Достоєвського, бо там жах

Працівники управління захисту економіки разом зі слідчими провели перевірку. Виявилось, що сільський голова Старотаразької сільської ради підписав акти виконаних робіт і перерахував усі кошти підряднику за незавершені роботи. Остаточну крапку у цій справі має поставити спеціальна комісія, яка інспектуватиме стан доріг. Хоча це видно і неозброєним оком. Також правоохоронці з’ясовують, скільки коштів насправді використали за призначенням та інші подробиці справи.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: