Грабувати помешкання з Києва у Тернопіль прибули троє раніше судимих киян. Усі наркозалежні, а найстарший з них – 32-річний має 16 років в’язничного стажу. Двоє чоловіків та жінка приїхали автівкою. Перша спроба пробратися в квартиру на бульварі Петлюри закінчилася фіаско. Коли крадії підбирали ключі, їх почули господарі, тож грабіжники втекли.

Наступним об’єктом злодіїв стала квартира в центрі. На цей раз спроба була вдалою. З помешкання винесли гроші і золото на суму 15 тисяч гривень. Ще одну квартиру на вулиці Степана Бандери банда обчистила повність. Винесли практично все – прикраси, техніку і навіть спальні мішки та столові сервізи. Злочинців взяли на гарячому – одразу після крадіжки. У гастролерів вилучили цілий злодійський арсенал відмичок, ключів з допомогою яких ті відчиняли двері чужих помешкань.



Читайте також

У Збаражі обкрадають гаражі

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: