Троє дебоширів побили депутата в центрі Тернополя. Дісталось і поліцейському

Опубліковано:
18 Березня, 2017 о 09:13

В обласному центрі троє невідомих напали на депутата Тернопільської міської ради та нанесли йому тілесні ушкодження. Той викликав поліцію. Правоохоронці, прибувши, намагалися затримали дебоширів. Один з вдарив поліцейського кулаком в обличчя.

Зупинити забіяку поліцейські змогли, лише застосовуючи спецзасоби. Які – не уточнюють. Усіх трьох доправили в міськвідділ поліції. Затримані – жителі Тернопільського, Зборівського та Монастириського районів 1991-1994 років народження. Їм інкримінують статтю 296 частина 2 ККУ – «хуліганство, вчинене групою осіб». Один з них відповідатиме перед законом за статтями 342 частина 2 та 345 ККУ – «умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків».



За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: