У 2016 році в області правоохоронці зареєстрували 289 квартирних крадіжок. “Домушники” найчастіше потрапляють в квартиру, зламавши серцевину замка на вхідних дверях, – розповідають у поліції. Другий метод – віджимання металопластикових вікон або проникнення в квартиру через відчинену кватирку.

Правоохоронці радять: ніколи не повідомляти у соцмережах про час майбутньої відпустки. Не варто вказувати і куди ви збираєтеся, оскільки це підказка для злодіїв про оселю без господарів. Це саме стосується і фотозвітів під час відпочинку. Вберегти помешкання від “домушників” можуть і якісні замки, добротні подвійні двері та сигналізація. Останній метод – найнадійніший.



Читайте також

Сусідка виявилась злодійкою
Рідний брат виявився злодієм

Керівництво Національної поліції проводить соціальну акцію “Квартира під охорону”, яка триватиме з 15 по 31 березня. Основна її умова – 50-тивідсоткова знижка  на виконання монтажних робіт. Для учасників АТО та членів родин загиблих – до 75 відсотків. Охорону об’єктів та квартир на території міста та області здійснюють 13 нарядів груп затримання Управління поліції охорони. Близько 2950 об’єктів та 3165 квартир, приватних будинків та інших приміщень знаходяться під наглядом Головного пункту централізованого спостереження. У разі проникнення злодіїв спрацьовує охоронна система і наряд УПО за кілька хвилин приїжджає за вказаною адресою.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: