Біда не вчить: на Тернопільщині продовжуть вірити телефонним шахраям

Опубліковано:
24 Лютого, 2017 о 16:13

Близько 3 години ночі задзвонив її стаціонарний телефон. Незнайомий чоловік представився поліцейським і повідомив, що в сина неприємності з законом. Пообіцяв посприяти, щоб хлопець відповідальності уникнув, однак потрібно заплатити 2 тисячі гривень. Коли жінка сказала, що стільки грошей немає, шахрай погодився і на меншу суму та прикраси. Сам прийшов по «хабар».

Про те, що її обдурили, жінка дізналася згодом. Зрозумівши, що стала жертвою шахрая, звернулася із заявою в поліцію. Потерпіла описала афериста. На вигляд йому близько 30 років, середньої статури. Одягнений у темні штани, коричневий плащ, сіру шапку, також на ньому були окуляри для зору в сірій оправі. Примітно, що шахрай мав із собою рацію.



Читайте також

Шахрай зняв з картки 3 тисячі гривень

Зловмисника розшукують. А ще стало відомо, що тієї ночі шахраї телефонували щонайменше до п’яти жителів району. Четверо із можливих жертв розпізнали обман й одразу зателефонували в поліцію.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: