В Тернополі народжуються пісні, які можуть жити вічно, – Андрій Підлужний

Опубліковано:
15 Лютого, 2017 о 19:43

Співак Андрій Підлужний переконаний, що пісенні твори, які написані в Тернополі, можуть жити вічно. У тому, що Тернопіль надихає, співак переконався на своєму досвіді. Наразі Андрій перебуває в Києві, де бере участь у презентації краю “Благословенне Тернопілля”.

Читайте також



Сьогодні у Києві Тернопільщина презентує свої туристичні, етнічні, культурно-мистецькі та гастрономічні принади

– Зрозуміло, що в Києві набагато більше перспектив, можливо тут можна заробити більше грошей, але коли справа стосується рідного міста, фінансові питання менш важливі, – зазначає виконавець. – Сьогодні, хотів би зауважити, 14 лютого, день Закоханих. Дуже багато артистів віддають перевагу у цей день концертам, але плеяда тернополян, які приїхали сюди сьогодні, відмовилися від концертів й приїхали сюди, віддали перевагу своєму рідному місту. Я страшенно радий, що маю нагоду бути тут і пишаюся тим. Я ніколи не переставав бути тернополянином. Радий, що вперше робиться така чудова презентація нашого міста.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: