Сьогодні день народження відзначає «живчик» Зоряна Биндас (Фото)

Опубліковано:
10 Лютого, 2017 о 11:43

Сьогодні, 10 лютого, свій день народження святкує позитивна, працьовита і світла дівчина – талановита журналістка, письменниця, активістка Зоряна Биндас. Вона щодня своїм голосом зігріває слухачів «УХрадіо» і заряджає своєю бадьорістю та енергійністю. Зоряна – дівчина, яка варта похвали і заслуговує на любов від прихильників її творчості. Крім того, у дівчини добре серце, не байдуже до долі безпритульних тварин. Зоряна неодноразово допомагала тваринкам з вулиці, дбала про те, щоб нагодувати та зігріти їх. 

Щиро і з радістю у цей день вітаємо Зоряну Биндас та бажаємо хай її таланти розвиваються, множаться і тішать людей, хай світло в її очах палає кожної хвилини, хай у неї буде усе, що треба для жіночого щастя та реалізовуються усі її плани та мрії! Міцного здоров’я розумниці і красуні!



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: