Тернополяни просять перевірити справність вентиляцій, димоходів та газових приладів у житлових будинках

Опубліковано:
9 Лютого, 2017 о 15:13

Тернополяни хвилюються, що вентиляції та димоходи в деяких будинках Тернополя давно не перевіряли і це може нести загрозу здоров’ю та життю. Тому, місцеві жителі пропонують міській раді прийняти рішення щодо загальної перевірки цих речей. Те ж саме стосується і газових приладів. Відповідну петицію подали на сайт міськради.

«Потурбуватися про безпеку населення та організувати перевірку стану системи вентиляції і димоходів житлових будинків, а також газових приладів в квартирах будинку. Якщо газові прилади або арматура газопроводу знаходиться в аварійному стані, то подальша експлуатація приладу може загрожувати життю людей», пише автор петиції Петришин Наталія Тарасівна.



За два дні петиція зібрала 11 підписів. Нагадаємо, щоб її розглянули у міській раді, – ця пропозиція має набрати 300 голосів за 30 днів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: