Міністерство внутрішніх справ України офіційно підтвердило ліквідацію ватажка бойовиків Михайла Толстих, відомого усім як Гіві. Вбили бойовика вранці 8 лютого у Донецьку.  У відомстві вважають, що більшість осіб, які керували терористичними угрупованнями, чекає така ж доля. Цю думку на сторінці у Facebook оприлюднив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

«Який чудовий ранок, адже “скажений ліфт” Мордора розігнався на повну). На нашій землі ще однією сволотою стало менше. 



Масовий падьож “новоросів” триває невпинно. Сьогодні вранці, попередньо на території розташування російської терористичної банди “сомалі”, ліквідовано ватажка цього злочинного угрупування “Гіві”! 10 пішов! Мінус ще одна мерзота! 

Кривавий вбивця і терорист “Гіві”, став черговим пасажиром “скаженого ліфта” і наздогнав іншу терористичну потвору, свого коріша, ублюдка “Моторолу”. Наші джерела в окупованому Донецьку підтверджують ліквідацію “Гіві”.

Російські спецслужби чи міждусобойчики з Захарченком, не принципово. Сталося.

Слава Україні! Смерть ворогам!», – пише на своїй сторінці у Facebook Зорян Шкіряк.

Радник міністра внутрішніх справ зауважив, що причини вбивства ватажка проросійської банди терористів “Сомалі” не мають жодного значення, бо головне, що процес запущений. Шкіряк вважає, що основна версія – можливий конфлікт інтересів Гіві з Олександром Захарченком, який тривалий час керує більшістю процесів у так званій ДНР і не виключена можливість, що до цього можуть бути причетні спецслужби РФ, які давно планували операцію за таким сценарієм.

Нагадаємо, Гіві почав воювати у складі сепаратистських бандформувань з самого початку конфлікту на Донбасі – з 2014 року. Родом бойовик із міста Іловайськ Донецької області. Служив в українській армії в 1998-2000 роках.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: