З 1 лютого у Тернополі збільшать вартість паркування (Відео)

Опубліковано:
27 Січня, 2017 о 20:13

З 1 лютого 2017 року у Тернополі оплата за паркування становитиме уже не 4, а 6 гривень за годину. Таке рішення прийняв виконавчий комітет Тернопільської міської ради.  Ціна зросла через збільшенням заробітної плати та податкового навантаження на операторів паркування.

«Розрахунок збору за паркування залежить від рівня мінімальної зарплати. Якщо зарплата зросла більше ніж удвічі і збір до бюджету буде розраховуватися вже відповідно до нової заробітньої плати, то він буде більший», – каже начальник Тернопільської об’єднаної державної податкової інспекції ГУ ДФС у Тернопільській обл. Петро Якимчук.



«Паркувальник хотів, щоб вартість парткування становила 8-9 грн., а виконком прийняв рішення – збільшити тариф до 6 грн.», – розповідає начальник управління транспорту і зв’язку Тернопільської міськради Ігор Мединський.

Нагадаємо, у Тернополі є 19 майданчиків для паркування, 15 з яких обслуговують приватні підприємці, а чотири розміщені біля супермаркетів і є безкоштовними для відвідувачів. Протягом 2016 року дохід від платних майданчиків для паркування у бюджет міста становив  більше мільйона гривень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: