У Борщівському районі на Дністрі через пташиний грип загинули понад 20 лебедів

Опубліковано:
27 Січня, 2017 о 18:13

У селі Вільхівці Борщівського району  на Дністрі виявили 21 загиблого лебедя. Попередня причина загибелі птахів – пташиний грип. Тіла лебедів направили у випробувальний центр державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи, аби встановити точну причину.

Читайте також



Врятований тернопільським підприємцем лебідь оселився в парку «Топільче» (Фото)
Ще морозів не було, а рятувальники вже звільняють з льодового полону

Відомо, державна надзвичайна протиепізоотична комісія при Борщівській райдержадміністрації  оголосила прибережну зону річки Дністер поблизу села Вільхівці Мельнице-Подільської громади Борщівського району  неблагополучною щодо захворювання тварин на пташиний грип та накладено карантинні обмеження з 17.01.2017. Це територія шириною 100 метрів та довжиною 3 км. Крім того, що  затвердили план заходів щодо ліквідації пташиного грипу серед домашніх тварин та недопущення поширення пташиного грипу на територію Борщівського району.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: