Що думають тернопільські водії про можливу перездачу тестів на права кожних 5-15 років?

Опубліковано:
26 Січня, 2017 о 18:13

Новий Законопроект №5184 «Про дорожній рух і його безпеку», який подали на розгляд Верховної Ради, передбачає, що водії перездаватимуть тести на права кожних 5-15 років, залежно від категорії транспорту. Деякі тернополяни вважають, що це дасть позитивні результати, проте більшість таку ініціативу вважають неприйнятною.

«Я вважаю, що сьогодні багато водіїв не дотримуються правил дорожнього руху навіть не через неуважність, чи необережність, а просто через незнання цих правил. Тому, якби періодично водії підтверджували свої знання і навики – це було б добре. Я за таку пропозицію», – каже водій Дмитро Кульчицький.



«Я категорично проти. Вважаю, що ця перездача тестів – ніщо інше, як спосіб взяти хабар та розвивати корупцію. Якщо водій проїздив хоча б 5 років – то він уже має практику і знає як їздити, для чого у такого водія знову перевіряти знання?», – зауважує водій Володимир Шерстюк.

«Я думаю, що перездача на права кожних 5-15 років – це ніщо інше, як можливість витягнути гроші із громадян. Адже не без того, що за перездачу треба буде заплатити офіційно, наша влада завжди вигадує способи, як з людей висмоктати останнє», – наголошує водій Олександр Микита.

«Це однозначно погана ідея. Навіщо перездавати? Водії, які мають досвід не потребують перевірки знань. Краще хай на дорогах більше зупиняють і штрафують тих, хто перевищує швидкість, чи не пропускає пішоходів і так далі. З порушеннями водіїв треба боротися не теоретично, а практично», – вважає водій Олексій Шестак.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: