Голова Кременецької РДА Сергій Сімчук після автокатастрофи потроху видужує

Опубліковано:
25 Січня, 2017 о 19:43

Голова Кременецької районної державної адміністрації Сергій Сімчук поступово одужує після автокатастрофи, внаслідок якої зазнав він сильних травм і перебував у комі.  

Нагадаємо, як ми уже писали, аварія сталася 12 листопада 2016 року. Мікроавтобус марки «Опель»  злетів у кювет і перекинувся. Кілька пасажирів дістали серйозні травми і їх шпиталізували до місцевої районної лікарні. Якраз у найгіршому стані був Сергій Сімчук, а його заступник В’ячеслав Онишкевич, начальник відділу охорони здоров’я райдержадміністрації Ярослав Ковальчук та депутат міської ради Руслан Іванюшко отримали травми середньої важкості.



Читайте також

Після жахливої аварії голова Кременецької РДА ще жодного разу не приходив до тями

Сьогодні ж Сергій Сімчук проходить реабілітацію та уже в змозі приймати друзів, які приходять його провідати. Нещодавно до Сергія Сімчука навідався народний депутат України Олег Барна, про це депутат написав на своїй сторінці у Facebook:

«ЩАСТИ ТОБІ, ДРУЖЕ!
Сьогодні разом із Р.Шипітка відвідав свого друга, голову Кременецької РДА Сергія Сімчука, котрий перебував тривалий час у комі після страшної автокатастрофи, а зараз проходить реабілітацію. Зробили йому піццерію у палаті. Сергій як завжди: цілеспрямований, життєрадісний, готовий до звершень. Бог дарував тобі, друже, друге життя, але ти не змінюйся, будь таким як і був: нормальним простим мужиком! Та бережи, шануй себе, а ми підтримаємо. Щасти, друже»! – пише Олег Барна.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: