Жертвами «Неlix» стали майже півтисячі жителів Західної України

Опубліковано:
13 Січня, 2017 о 09:47

Саме стільки жителів Тернопільської, Львівської, Рівненської, Івано-Франківської, Хмельницької областей звернулися до поліції  із заявами про вчинення відносно них злочинних дій. Загальна сума втрат – майже тридцять мільйонів гривень.

Нагадаємо, під час обшуків у трьох головних фігурантів справи арештовано їхнє майно. Зокрема 30 банківських рахунків, 12 автомобілів загальною вартістю понад мільйон американських  доларів, сім елітних квартир у Тернополі та столиці, будинок в Києві, а також цінні речі на майже півмільйона гривень. Усі троє  фігурантів фінансової піраміди, внісши заставу  8,5 мільйонів гривень, сьогодні перебувають на волі. Їхнє місце перебування поліція відстежує за допомогою електронних браслетів.



Читайте також

Вкладники Хеліксу “бомблять” керівництво компанії, яке зачищає сторінки (Фото)

Втім, незважаючи на це, аферисти і далі продовжують свою злочинну діяльність. Зокрема, на сторінці в одній із соціальних мереж один із власників «Хеліксу»  оприлюднив інформацію про те, що в Тернополі відкрився їхній новий інформаційний офіс. Поліцейські припускають, що це може бути спроба повпливати на обдурених клієнтів, переконуючи їх не звертатись до правоохоронців, а заявників – відмовитися від претензій. Поліцейські  закликають не вірити зловмисникам.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: