Без грошей, мобільного телефону та спортивного костюму залишився 21-річний чортківчанин напередодні Різдва. До нитки його обікрала 25-річна жителька Чортківського району, раніше судима за майнові злочини.

Зі злодійкою вони познайомилися того ж дня. Спілкувалися, а згодом дівчина запропонувала продовжити вечір у готелі. Від такої пропозиції хлопець відмовитись не зміг. У номері він заснув, а коли прокинувся, то не застав не лише своєї нової подруги, а й грошей та особистих речей. Забрала навіть костюм, в який був одягнути парубок. Молодий чоловік звернувся у поліцію.



Читайте також

Велозлодія з Гусятинщини впіймали у Тернополі
Схвильовані батьки в Тернополі звернулись в поліцію, оскільки їхня донька не прийшла додому (Фото)

Злодійку-спокусницю поліцейські розшукали. З’ясувалося, що таким чином обкрадає чоловіків вона не вперше. Крадені 200 гривень встигла витратити, а  телефон – продати. Повернула лише одяг. Покупця мобільного поліцейські знайшли, а чужий засіб зв’язку довелось вилучити. Проти крадійки відкрито кримінальне провадження.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: