П’ятсот гривень, золотий перстень та сережки віддала тернополянка шахрайці.  Та пообіцяла зняти родинне прокляття.

Аферистка зайшла в один із магазинів у «Подолянах» і попросила грошей. Сказала, що потрібні гроші на харчі і ліки. Дівчина дала невідомій 10 гривень. Жінка подякувала і сказала, що над родиною продавині вичить прокляття. Почала лякати, що через це 20-річна дівчина не зможе вийти заміж та створити родину.



Читайте також

Фуру зі сміттям Садового зловили на Київщині
Самогубство на Різдво
Загинув через паління в ліжку

Водночас аферистка запевнила, що може допомогти, однак це коштуватиме тисячу гривень. Дівчина при собі мала лише 500, тож решту додала золотим перснем та сережками, загальною вартістю 8260 гривень. Незнайомка залишила номер мобільного і пообіцяла все повернути після того, як зніме прокляття. Коли наступного дня дівчина подзвонила до незнайомки, вона сказала, що зайнята і перетелефонує пізніше. Пізніше потерпіла зрозуміла, що стала жертвою аферистки і звернулась у поліцію. Злодійку розшукали вже наступного дня. Жінці 34 роки, є жителькою Волинської області. Розповіла, що має четверо дітей. У скоєному вона зізналась та повернула гроші і прикраси, запевнивши, що подібного більше не робитиме. Та відповісти перед Законом жінці все ж доведеться.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: