Новорічно-різдвяні свята для компанії «Агропродсервіс» розпочалися з дитячих віншувань (Фото)

Опубліковано:
8 Січня, 2017 о 08:43

Дитячий вертеп з села Острів завітав до керівництва компанії “Агропродсервіс” та привітав з новорічно-різдвяними святами.

У супроводі вчителів школярі зіграли сценку Різдвяного вертепу за участю традиційних героїв – царя Ірода, пастушків, нечистих сил, ангела, циганки, українського воїна та навіть справжнього козака, – повідомляють на сайті компанії. Натомість керівництво підприємства віддячило дітям новорічними подарунками.



Читайте також

Працівники компанії «Агропродсервіс» разом заколядували (Відео)
Першокласники майже сотні шкіл на Тернопільщині отримали подарунки від «Агропродсервісу» (Фото)

 – Для нас прийняти український вертеп в офісі справжнє свято, адже саме цього року наша компанія розширила свої потужності і переїхала в будівлю відновленого Тернопільського м’ясокомбінату. Тому з часу реконструкції ці стіни вперше почули українські колядки, – сказав Генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Іван Чайківський.

За словами вчителів, котрі готували діток, жителям громад зараз важливо налагоджувати співпрацю з місцевим бізнесом, адже від останнього залежить соціальний достаток населення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: