В Озерянах Борщівського району піймали серійного крадія металу. 4 рулони металевої огороджувальної сітки, кілька металевих катків до трактора та 140 кілограмів пшениці – злодюжка впродовж кількох місяців викрадав з території приватного господарства усе, що міг продати. Проживав він неподалік, підпрацьовував там під час сезонних робіт, тож добре знав, що і де лежить. На територію заходив з неогородженої сторони.

 



Про крадіжку речей власник господарства запідозрив лише тоді, коли помітив, як до сусіда під’їхав бус і на нього вантажать катки, схожі на його власні. Одразу зателефонував у поліцію. Правоохоронці з’ясували, що підозрюваний дійсно причетний до серії крадіжок. 59-річний чоловік ніде не працював, тоє підробляв крадіжками. Хоч раніше проблем із Законом не мав. Тепер йому загрожує покарання арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: