Жителі Тернопільщини платитимуть більше за потужні автомобілі та за міжміські перевезення

Опубліковано:
3 Січня, 2017 о 18:26

З 1 січня власники автомобілів з об’ємом бензинового або дизельного двигуна понад 3 тисячі кубічних сантиметрів і не старше 5 років, сплачуватимуть річний податок у розмірі 25 тисяч гривень. Такі зміни вступають у дію згідно і з поправками до Податкового кодексу України. Також з 1 січня введено новий акцизний збір на автобуси і вантажний транспорт, акциз на електродвигуни, а також відновлений акцизний збір на переобладнані автомобілі. Відповідно, пасажири платитимуть більше за міжміські перевезення.

Читайте також



Автозлодії полюють на легковажних водіїв
Тернопільські патрульні виявили автомобіль в угоні
Водії майже не зупиняються, – тернополяни жаліються на дорогу на “Алясці”

А ще парламент ухвалив закон про введення тимчасового спецмита на імпорт автомобілів, згідно з яким додатковий імпортний збір на транспортні засоби складе 5% і сплачувати його будуть протягом року. Проте, цей закон почне діяти тільки після узгодження з єврокомісією. Наразі в Україні діє ввізне мито на легкові автомобілі в розмірі 10%.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: