85-річна жителька села Тилявка Шумського району сама впустила до помешкання рук афериста. Той представився працівником банку та повідомив, що відвідує усіх пенсіонерів, щоб обміняти старі банкноти на нові. Мовляв, у Новому році старі гроші вже вийдуть з обігу. Тож старенока повірила та поспішила обміняти усі свої заощадження – 80 тисяч гривень. Незнайомець поклав гроші у конверт, а натомість бабуся дав інший, в  якому, з його слів, лежала валюта. Повідомив, що слід підписатися та поставити печатку. За нею й подався до машини. Більше псевдобанкіра старенька не бачила.

На Борщівщині у тенета афериста потрапило стареньке подружжя з селища Мельниця-Подільська. Шахрай не лише виманив у них 30 тисяч гривень, а ще й непомітно прихопити з собою 700 доларів. Поліцейські зловмисників розшукують. А вкотре застерігають не довіряти незнайомцям.



За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: