Водія, що майже кілометр тягнув поліцейського на капоті, затримали

Опубліковано:
29 Грудня, 2016 о 07:13

Власника авто “Volkswagen Golf”, що втікав від поліції, затримали. Нагадаємо, що напередодні правоохоронці роти патрульної служби поліції особливого призначення “Тернопіль” отримали інформацію, що в автомобілі  може перебувати неповнолітня дівчина, яка знаходиться у розшуку. Однак водій намагався втекти від поліції. Поліцейський, тримаючись за капот, зумів дістати зброю і вистрелив у повітря, а потім в бік колеса. Та водій загальмував аж через кілометр, скинув поліцейського та втік.

Автомобіль через деякий час виявили у селі Петриків. 32-річного пасажира, що перебував у стані алкогольного сп’яніння, затримали. Невдовзі розшукали і власника автівки. Ним виявився 29-річний житель обласного центру. Чоловік безробітний, а автівка перебувала на номерах іноземної реєстрації. Затриманий відмовився давати будь-які свідчення. Проводяться заходи по затриманню водія іномарки.



За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: