Водій-порушник майже кілометр протягнув на капоті свого авто поліцейського

Опубліковано:
27 Грудня, 2016 о 23:11

Правоохоронці роти патрульної служби поліції особливого призначення “Тернопіль” несли службу поблизу одного з розважальних закладів обласного центру. Бійці отримали інформацію, що в автомобілі “Volkswagen Golf” може перебувати неповнолітня дівчина, яка знаходиться у розшуку.

Іномарку помітили на масиві “Дружба”. Підійшли до водія. Та він різко закрив двері та рушив, збивши працівника роти поліції. Правоохоронець впав на капот автомобіля. Його напарник вистрелив у колесо, але це не спинило втікачів. Водій продовжував їхати, а боєць, тримаючись за капот, зумів дістати зброю і вистрелив у повітря, а потім в бік колеса. Та водій продовжував рух. Загальмував через кілометр, скинув поліцейського та втік.



Автомобіль оголосили в розшук. Його через деякий час виявили у селі Петриків. Оперативники затримали 32-річного пасажира. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Відомо, що в салоні також була молода дівчина. Водія іномарки розшукують.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: