Саме у цей момент вночі двох чоловіків у селі Петриків Тернопільського району зупинили поліцейські. Обох з майном доправили до Тернопільського відділення поліції. Як виявилось, чоловіки саме поверталися з крадіжки. Вони проникли в один із будинків дачного кооперативу, цеглою розбили вікно і пробралися всередину.

Господарі використовують дім, які дачу, тож в приміщенні нікого не було. З ліжка злодії зняли ковдру і почали складати крадене. Забрали все, що змогли винести –  чайник, обігрівач, радіоприймач з ліхтариком, рибальське спорядження, електроподовжувач, фарфоровий та столовий набори. Вартість краденого –  майже шість тисяч гривень. Обоє крадіїв раніше судимі. Житель Теребовлянського району вже відсидів за наркозлочини, а уродженець Тернопільського притягувався до відповідальності за розбій, крадіжки та легкі тілесні ушкодження. Один із них підпрацьовував на даному дачному кооперативі різноробочим. Тому відслідкував, в якому будинку немає господарів. Зараз крадії перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.



За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: