Андрій Матла вітає тернополян з Днем Святого Миколая

Опубліковано:
19 Грудня, 2016 о 18:18

Дорогі діти! Шановні дорослі!

Сьогодні ми святкуємо День Святого Миколая Чудотворця! Це радісне та світле свято, яке щороку дарує нас віру в здійснення мрій, приносить почуття любові та надії, а також надихає на добрі справи та милосердя до інших людей.



День Святого Миколая – одне з найсвітліших і найрадісніших християнських свят, що осяює наші оселі радістю, світлом і добрими сподіваннями.

Цього дня кожен з нас очікує на маленьке диво. Особливо дітлахи, які вірять, що Миколай виконає їхню мрії та принесе довгоочікуваний подарунок.

Хочу звернутися до дорослих. Давайте пам’ятати, що кожен з нас є своєрідним помічником Святого Миколая. Тож поділімося своєю любов’ю, добром та щедрістю душі з ближніми, допоможемо їм відчути радість свята.

Щиро зичу, щоб кожен відчував любов та добро, а задуми і мрії обов’язково здійснювалися. Всім бажаю достатку, затишку й душевного родинного тепла. Святий Микола хай освятить Вас і благословить на добрі справи.

Вітаю!

З повагою, Андрій Матла

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: