Сьогодні у день святого Миколая, діти розповіли, які гостинці традиційно приносить їм Чудотворець під подушку. Зі слів хлопчиків і дівчаток, щороку подарунки змінюються, але щоразу повторюється один: мандарини. Із опитування дітей стало зрозуміло, що без чого собі малеча не уявляє свята Миколая – так це без помаранч.

«Позаминулого року Миколай приніс мені ляльку і «Кіндери», минулого року – ковзани і велику шоколадку, цього року – планшет. Але щороку разом з цими подарунками Миколай традиційно приносить мені мандаринки. Це те, що кожного року незмінне», – розповідає 5-класниця, тернополянка Оленка Кравець.



«З того всього, що кожного року приносить мені Миколай – то незмінними є мандаринки. Я тішуся усіма подарунками, але у мене є традиція: у свято Миколая зранку я їм не кашу, супчик чи щось інше, а починаю ранок з мандарин, без них я собі не уявляю свята Миколая».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: