У Тернополі представили виставку «Замість ялинки – зимовий букет»

Опубліковано:
16 Грудня, 2016 о 18:13

У Тернопільському обласному центрі еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді репрезентували виставка-конкурс «Замість ялинки – зимовий букет». Там представили понад 200 дитячих творчих робіт, участь в експозиції взяли понад 150 школярів загальноосвітніх шкіл та вихованців позашкільних навчальних закладів Тернопільщини. Роботи репрезентували у трьох номінаціях: Новорічна композиція «Різдвяна казка», Галицькі сувеніри та різдвяна атрибутика та  «Дідух – різдвяний дух».

Ото ж, за підсумками конкурсу:



– І місце отримали вихованці гуртка «Народні вироби з соломи» Лановецького РК БДЮТ (керівник Вів’юрко З.В.) – робота «З Україною в серці».

– У номінації «Галицькі сувеніри та різдвяна атрибутика» Гран-прі отримали Вавринюк Ілона, вихованка Лановецького РК БДЮТ, (керівник Яцула О.В.) робота свічник «Різдвяні дзвони».

– І місце за новорічну композицію «Різдвяна казка» здобули вихованці гуртка «Народознавство» Мужилівської ЗОШ І-ІІ ст. Підгаєцького району, (керівник Цяпута Г.М.) робота «Дзвоники». 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: