35-річний депутат Почапинецької сільської ради Тернопільського району відтепер під домашнім арештом. Чоловік займався розбещенням неповнолітньої дівчини, розповсюджував дитячу порнографію та втягував своїх жертв у проституцію. І це при тому, що має сім’ю і двох дітей.

Дівчат шукав у соцмережах. Для цього створював собі різні псевдоніми – «Роман Шухевич», «Влад Котик». У лапи розпусника потрапила 14-річна школярка з Рівненщини. Переписка тривала майже півроку.  Далі обмінялись телефонами. Попри те, що чоловік знав про вік своєї співрозмовниці, спеціально провокував її на відверті розмови. Втершись в довіру школярки, збоченець почав психологічно тиснути на неї, вимагаючи від неї фото порнографічного характеру.  Через ммс-повідомлення кидав свої інтимні кадри. Згодом узагалі почав вимагати відео, на якому вона б вступала в інтимні стосунки зі ще однією дівчиною. Неповнолітня відмовилась.  Через деякий час дівчинку відрахували зі школи. Причиною стали розміщені в соцмережах її інтимні фото, які вона надсилала збоченцеві.



Та не лише одна школярка стала жертвою розпусника. В інтернеті депутат знайомився з молодими дівчатами, спонукав їх до статевих стосунків, які записував на відео. Відзнятий матеріал використовував для шантажу, змушуючисвоїх жертв до проституції. Зловмисникові оголошено підозру у порушенні одразу чотирьох  статей Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: