Тернополянин Андрій займається автоперевезеннями. Оголошення про свої послуги він розмістив у мережі. До нього зателефонував незнайомець, що представився киянином. Повідомив, що має комісійний магазин у столиці на Борщагівці та запропонував співпрацю.

Першим замовленням було забрати ноутбук  в одному з сіл Бучацького району. Дорогою роботодавець декілька разів змінював населений пункт. А раптово взагалі змінив номер телефону. Попередній виявився недійсний. Тож кур’єр домовився, що не віддасть нікому їхній ноутбук, допоки вони не підтвердять, що дійсно на їхній картці є готівка. Дорогою роботодавець декілька разів змінював місце, куди Андрій мав відвезти техніку. На обіцяну зустріч з водієм, щоб забрати ноутбук та віддати кошти за транспортні послуги, мали прийти різні люди, та ніхто так і не з’явився. Увечері Андрієві зателефонували з Бучаччини і повідомили, що сім з половиною тисяч гривень за ноутбук їм не надійшли. Комп’ютер, хлопець обіцяє повернути власникам. Іншого разу таку ж аферу шахрай ледь не провернув з продавцем дивана. Кур’єр запідозрив, що тут щось не те. Все ж роботодавець таки заплатив йому за роботу, перечисливши гроші на картку.



Інформацію про шахрая Андрій передав поліцейським, не побоявшись погроз зловмисника. Тривають заходи щодо встановлення особи пройдисвіта та його затримання.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: