«Я взяв ніж і вткнув їй у шию» – нові подробиці резонансного вбивства

Опубліковано:
14 Грудня, 2016 о 07:13

У поліції оприлюднили жахливі подробиці вбивства в селі Мала Лука Гусятинського району. Жінку 1974 року народження зарізав її чоловік. Тіло розчленував, спакував у мішки та викинув у річку Збруч.

Чоловік зізнався, що приревнував дружину до її нового співмешканця, коли почув, як вона розмовляла з ним по телефону. «Я взяв ніж і вткнув їй у шию», – розповів підозрюваний. – «Вона одразу впала на землю непритомна і вже не подавала ніяких ознак життя. Я ще трошки постояв, вона не ворушилася». Розчленовував жінку звичайним кухонним ножем. Одяг дружини та свій, а також килим, на якому вона лежала, спалив. Вимив кімнату, помився сам та пішов спати. 



Вбивця вийшов на волю за Законом Савченко 30 червня. В місцях позбавлення волі він відбував покарання за вбивство п’ятирічного сина потерпілої. Суд йому присудив 14 років за ґратами, але відсидів лише вісім з половиною років. Сьогодні вбивця затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Його долю вирішить суд. У жінки залишилося сиротами двоє дітей – 7-річний хлопчик та 8-річна дівчинка.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: