78-річні пенсіонери з села Влащинці Лановецького району потерпіли від злодія. 24 тисячі гривень поцупив у них зловмисник.

Крадій – раніше судимий житель міста Скалат, співмешканець односельчанки стареньких. Того дня він посварився із жінкою, та не впустила його до хати. Молодик тинявся селом, помітив один із будинків, світло не світилося. Він вибив маленьку шибу на вхідних дверях, пропхав руку і відчинив замок зсередини. У хаті почав нишпорити по шухлядах. У шафі з одягом швидко знайшов гроші. Забрав усі заощадження пенсіонерів і зник. Літні люди через поважний вік та увімкнене радіо не чули, що в хаті господарює хтось сторонній. Вони навіть не одразу зрозуміли, що з хати пропали усі гроші. Злодюжка тим часом витратив на гулянки практично усі гроші. Нахабу затримали. Проти нього відкрито кримінальне провадження.



За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: