Два велосипеди, вартістю 13 тисяч гривень, зникли серед білого дня у тернополянина. Двоколісники чоловік залишив у сушильному приміщенні на восьмому поверсі будинку на вулиці Карпенка.

Поліцейські встановили, що до крадіжки причетний 32-річний раніше судимий тернополянин. Він зізнався у скоєному. Розповів, що крадені велосипеди здав в одному з ломбардів на проспекті Злуки. Виявилось, що це не єдиний злочин чоловіка. Разом з товаришем тернополянином 1981 року народження обікрали їдальню “Піцерія” у навчальному корпусі міської лікарні. Крім того, вони причетні ще й до крадіжки з приватного приміщення, куди потрапили, віджавши металдопластикові двері. Поцупили телевізор, монітор, кавовий апарат, електричний бойлер, “DVD-плеєр”, електронні ваги і майже 200. Обидва злочинці зізналися в крадіжці. Речі у них вилучили.



За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #тернопіль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: