У Тернополі радник міністра внутрішніх справ розповів про акцію

Опубліковано:
9 Грудня, 2016 о 09:13

Для проведення акції обрали західні області – Івано-Франківську, Львівську і Тернопільську. Вона триватиме з 8 по 19 грудня під назвою “Боже, нам єдність та щедрість даруй”. Концерти відбудуться 8 грудня у Бучачі, 9 грудня у Кременці, 10 грудня в Тернополі та 11 грудня в Чорткові. Ініціює захід Міністерство внутрішніх справ України.

Радник міністра правоохоронного відомства Іван Стойко у Тернополі розповів, що благодійну, культурно-мистецьку акцію організовують з нагоди новорічно-різдвяних свят. Мета – об’єднати країну. «Ми хочемо ще раз наголосити, що Україна єдина. Ми повинні ще раз довести усім, всьому світу, що і Львів, і Тернопіль, і Луганськ – це міста єдиної держави» – зазначив радник.



Участь у благодійному концерті візьмуть артисти Академічного ансамблю пісні і танцю Національної гвардії України, ансамблю “Патруль” ГУНП Луганської області та інші. Долучитись до акції запрошують не лише волонтерів, але й пересічних громадян – дітей, студентів, усіх небайдужих, а також  бійців АТО. Під час акції відбуватимуться благодійні розпродажі та ярмарки. Також можна приносити речі та медикаменти для військових.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: