Тривожні кнопки допоможуть поліцейським бути ще оперативнішими

Опубліковано:
9 Грудня, 2016 о 07:13

179 наклейок із написом “Терміновий виклик поліції” розміщені по всій території Тернопільської області. Об’єкт, на якому знаходиться наліпка, перебуває під пильним оком Управління поліції охорони і там встановлена “тривожна кнопка”.

Такі кнопки знаходитимуться в адміністрації об’єктів. Натискати її радять у разі небезпеки чи правопорушення. Так поліція охорони планує співпрацювти із працівниками національної поліції. Також в області стартує акція із розповсюдження камер відеонагляду у районах, де їх небагато. За підтримки облдержадмністрації ще в минулому році закупили сервер відеоспостереження, який  вже працює. До нього під’єднані 80 камер. Ще близько 400 планують підключити до нього. Підприємців, керівників магазинів закликають укласти некомерційні угоди про співпрацю з нацполіцією. Відповідно до угоди, власник купує камеру, встановлює її у себе, а фахівці приєднують її до сервера поліції. Це має убезпечити їх від можливих зловмисиків.



За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: