Злодійське угрупування обкрадало тернополян, підбираючи ключі до замків (Відео)

Опубліковано:
29 Листопада, 2016 о 16:54

Протягом чотирьох місяців група квартирних злодіїв обкрадала жителів обласного центру. З помешкань зникали гроші, побутову техніку, коштовності, дорогі годинники, телефони і навіть парфуми. Свій «слід» грабіжники залишили щонайменше у п’яти тернопільських квартирах та ще двох івано-франківських. Зловмисників затримали правоохоронці. Тривалий час вони стежили за крадіями.  

Усі затримані – жителі Львівської області. Слідчі вилучили у злодіїв речові докази. Характерною особливістю усіх крадіжок було те, що зловмисники пробиралися до квартир шляхом підбору ключів. Замки обирали переважно китайські, які легко відриваються. Своїх «жертв» злодії ретельно обирали. Пробиралися переважно в житло в новобудовах, де мало мешканців і люди між собою не знайомі. На «діло» йшли серед білого дня, коли люди були на роботі.



Сума збитків від п’яти крадіжок, вчинених цією групою осіб сягає 200 тисяч гривень. Лише з однієї квартири вони винесли речей на 130 тисяч. Злодіям загрожує позбавлення волі від трьох до шести років.

ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: