За півтора кілометра неподалі Малашівського сміттєзвалища вантажний автомобіль на львівських номерах привіз та викинув близько 113 метрів кубічних сміття. На місце події виїжджала екологічна інспекція Тернопільської області та слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції. Вони знайшли на місці чеки з автозаправок і магазинів Львівської області. 554 гривні збитків, а сміття займало приблизно 0,013 гектарів земельної площі – такі висновки екологічної інспекції.

У полції заявили, що кримінальної справи не порушували, оскільки сміття не несе жодної загрози людям та довкіллю.  В діях невідомих осіб слідчі вбачають лише ознаки адміністративного правопорушення. Зловмисників розшукують, опрацьовуючи відео з камер спостереження. А щоб запобігти подібним ситуаціям, Львівській трасі посилено пост для контролю за автодорогою. 



За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: