Поки травмований помирав, односельчани ховали авто, що його збило

Опубліковано:
25 Листопада, 2016 о 08:24

ДТП, що трапилалсь 22 листопада пообіді в Шумську, шокувала всіх. Її наслідком стала загибель 39-річного жителя села Стіжок. Водій авта, що його збило, втік з місця пригоди.

Читайте також



У Тернополі п’яний водій начальника карного розшуку вчинив ДТП? (Фото)
В поліції розповіли про стан чиновників Кременецької РДА, які потрапили у ДТП

Слідчо-оперативна група на місці аварії знайшла рештки автомобільної фарби синього кольору та зняла відбитки слідів протектора. Авто із характерними для даної аварії механічними пошкодженнями знайшли на території одного з місцевих господарств. Попередньо відомо, що за кермом «ВАЗ 2101» був 20-річний житель Рівненської області. Водійських прав хлопець не мав. На момент аварії в салоні з ним був один пасажир. Авто хлопці сховали, бо злякалися. Допомогли їм у цьому місцеві жителі. Швидку до потерпілого викликали лише тоді, коли забрали машину з місця ДТП підводою. Травмованого знайли його односельчани і занесли його в будинок. Там чоловік помер ще до приїзду швидкої.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: