Уродженець Закарпаття та його спільниця роками переправляли українських громадян в Росію на трудове рабство. Чоловік та жінка шукали людей, які потрапили у матеріальну скруту. Пропонували роботу в теплицях за 500 – 1000 доларів на місяць. Обіцяли належні умови, харчування. Зрозуміло, що чимало охочих знайшлося на таку роботу. Людей переправляли у Краснодарський край. Там забирали паспорти, забороняли виходити за межі теплиць та спілкуватися з рідними. Умови проживання і харчування були жахливими. За роботу їм нічого не платили.

Читайте також



Справу убивць кременецького активіста Віталія Ващенка передають до суду
Поляки підготували два перших позови про реституцію в суди Львова і Тернополя

Злочинний дует викрили восени 2014 року. Весь цей час тривало слідство, під час якого правоохоронці зібрали достатньо доказів, які підтвердили вину зловмисників. Суд присудив чоловікові 5 років і 1 місяць позбавлення волі, і 5 років його спільниці. Підсудні своєї вини так і не визнали.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: