8500 гривень штрафу платитимуть водії авто з іноземною реєстрацією. У разі його несплати протягом 5-ти днів на автомобіль накладуть арешт. Відповідно до Законодавства, українські громадяни та зареєстровані в нас іноземці мають право ввезти автомобіль у транзитному режимі на термін до 10-ти днів. Іноземним громадянам тимчасове ввезення машини дозволено на рік за умови, що протягом 60-ти днів транспортний засіб буде зареєстровано в поліції.

Читайте також



У Тернополі активізувалися автокрадії
Патрульні оштрафували керівника обласної поліції

За нерозмитнені транспортні засоби всерйоз взялися правоохоронці та митники. Вони спільно патрулюватимуть дороги області та вулиці міста і перевірятимуть водіїв автомобілів з іноземними номерами, зокрема – з польською та литовською реєстрацією. Таким чином планують виявляти власників авто, які протермінували та порушили митний режим. Особлива увага до авто, що використовуються в комерційних цілях. Якщо ж громадянин ввіз кілька авто і не розмитнив їх, то йому загрожує вже кримінальна відповідальність.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: