Через вибух газу на Новому Світі щодо “Тернопільміськгазу” порушено кримінальну справу

Опубліковано:
23 Листопада, 2016 о 20:37

Двоє потерпілих – такі наслідки вибуху природнього газу на перехресті вулиць Чехова та Крушельницької у Тернополі 22 листопада о пів на шосту вечора. Кришки з-під чотирьох каналізаційних люків зірвало у повітря на висоту людського зросту. Внаслідок чого 28-річний тернополянин потрапив до лікарні із термічними опіками стегна та правої кінцівки, а 38-річний житель обласного центру отримав забій нижніх кінцівок. Потерпілих могло б бути більше.

Читайте також



Тернопільським газовикам за вибух загрожує кримінал (Відео)

Поліцейські, що виїхали на місце події, втановили, що перед тим працівники ПАТ «Тернопільміськгаз» проводили аварійний ремонт систем газопостачання. Робітники розкопали місце витоку метану та провели зварювальні роботи. Однак після цього в люках природній газ не перестав витікати, а навпаки, почав накопичуватись, що й спричило вибух. Оцінку діям працівників дасть досудове розслідування. За фактом події правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 271 Кримінального кодексу України.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: