Тернопільським газовикам за вибух загрожує кримінал (Відео)

Опубліковано:
23 Листопада, 2016 о 15:42

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом службового недбальства співробітників «Тернопільміськгазу». Причини вибухів, через які травмувалися 2 чоловіки, з’ясовують тернопільські правоохоронці. Поліцейські встановлюють зв’язок між ремонтними роботами, які вели газовики вчора удень на вулиці Чехова та займанням газової суміші у каналізаційних колодязях, – пише Без Табу.

Читайте також



В Тернополі пролунало чотири вибухи. Вулиця перекрита.
У Тернополі на тротуарі, яким йшли люди, у повітря злетіли 12 каналізаційних кришок люків (Відео)

«Будемо розбиратися внаслідок дій газовиків чи інших осіб стався витік газу. На ранок було проведено повторні роботи по усуненню цього витоку. В зв’язку з тим, що вночі такі роботи не проводилися, було призупинено потік газу», – коментує начальник Головного управління Національної поліції області Олександр Богомол.

Порушено кримінальне провадження за ч.1 статті 271 Кримінального Кодексу України – порушення порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів про охорону праці службовою особою підприємства, установи, організації або громадянином – суб’єктом підприємницької діяльності, якщо це порушення заподіяло шкоду здоров’ю потерпілого. Карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на той самий строк.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: