Активісти пікетували медичний центр «Віасан», бо вважають, що заклад відмиває кошти на бійцях АТО

Опубліковано:
23 Листопада, 2016 о 15:13

Активісти ГО «Вільні люди» пікетували медичний центр «Віасан» у Тернополі , адже стверджують, що ця організація відмиває кошти на лікуванні бійців АТО.

«У липні під час моніторингу закупівель товарів та послуг за кошти Державного бюджету України виявили шахрайство зі сторони директора  «Віасан», з яким був укладено контракт на проходження психологічної реабілітації сотні військових  АТО і для цього з держбюджету було спрямовано 250 тисяч гривень. Проте, ми не знайшли ні одного бійця, який би міг підтвердити, що проходив реабілітацію у «Віасані», крім того, жоден військовий психолог не співпрацював з цією організацією. Уже на початку осені ми апелювали із заявою до нацполіції Тернопільщини, поінформувавши про порушення закону. Сподіваємося, що правоохоронці якнайшвидше розслідують цю справу, а не будуть її відкладати, бо знаємо, що очолює цей медичний центр дружина заступника голови СБУ в Тернопільській області й тому провадження не реєстрували цілий місяць. Крім того ми вимагали у представників медзакладу надати правоохоронцям списки учасників АТО, які проходили реабілітацію», – розповідає громадський активіст Іван Ковалик.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: