«Звільнену» Наталку Михно нагородили медаллю за службу Україні

Опубліковано:
22 Листопада, 2016 о 19:43

 Наталку Михно, письменницю та публіцистку, громадську діячку і волонтерку,  нагородили медалю “За службу Україіні”.

Читайте також



Авторка «Звільнення» Наталка Михно щиро зізналась, що книжку написала… не вона
Наталка Михно завтра остаточно звільниться
Звільнення Наталки Михно
Чому пророцтво Наталки Михно щодо України може здійснитися?

Наталія Володимирівна Михно. Народилася 25 червня року в місті Івано-Франківську в родині вчителів. У 1990–1995 рр. навчалася у Тернопільському державному педагогічному університеті на філологічному факультеті. У 1994–2004 рр. працювала викладачем у Теребовлянській класичній гімназії, де в 2001–2004 рр. виступила засновником та редактором гімназійного часопису «Нове покоління». Наталія Михно також займається політикою. 

У 2005 рік видає першу книгу «Марево духу», в якій поряд з історією справжнього кохання описує древню історію Теребовлі. Друга книга виходить в видавництві «Джура» у 2008 році під назвою «Аристократи духу». Того ж року разом із своїм чоловіком Володимиром виїздить у знищене дощенту у 1950-их роках загонами НКВС село Знесіння, поселяється там жити серед лісу і озер, виритих на місці знищеного села, у екологічно чистому дерев’яному будинку, збудованому руками свого чоловіка. Тут вона пише третю книгу трилогії «Сила духу». 2009 року Наталка Михно видає свою четверту книгу — «Звільнення».

Започаткувала серію «Мандрівка Україною». На даний момент вже вийшло дві книги: «Скарби твого міста: Теребовля», «Скарби твого селища: Микулинці». Також готується до друку ще одна книга серії — «Скарби твого міста: Тернопіль».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: