У Козовій АТОшник і військовий побили чоловіка до півсмерті

Опубліковано:
21 Листопада, 2016 о 22:13

Учасник АТО та військовослужбовець-контрактник побили жителя Херсонщини до  півсмерті. 39-річний житель села Новоросійськ Скадовського району перебував разом зі своїм братом в Козові. Чоловіки обоє раніше судимі. У райцентрі зайшли до місцевого бару.

Там розмовляли за чаркою. Та надто голосно, що не сподобалося місцевому жителю 35-річному військовослужбовцю.  Разом зі своїм 46-річним знайомим зробили заїжджим зауваження. Почалася сварка та шарпанина. Закінчилося усе у відділенні поліції. З хуліганами провели профілактичну бесіду та відпустили. Та це не зупинило захмелілих чоловіків. Місцеві влаштували засідку на темній вулиці та накинулися на заїжджих. Один з братів втік. Іншому дісталося добряче, бо ж один із забіяк – майстер байових мистецтв, а ще – учасник АТО. Зупинилися аж коли їхня жертва втратила свідомість. Зловмисників затримали. Проти них порушили кримінальне провадження за статтею 121 частиною 2 Кримінального Кодексу України. А потерпілий із травмами голови знаходиться у лікарні у важкому стані. До тями і поки так і не прийшов.



За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: