Хлопчика, якого мати залишила на вокзалі, передали батькові

Опубліковано:
19 Листопада, 2016 о 07:13

У Тернополі на пероні мати залишила дворічну дитину. Жінці 23 роки, вона проживає у Жмеринці Вінницької області. Свідки бачили її на залізничному вокзалі з двома дітками. Потім жінка сіла у поїзд Трускавець-Дніпропеттровськ. Молодший хлопчик залишився на пероні. Це помітила перехожа і побігла з хлопчиком до вагону слідом за матір’ю. Та поїзд рушив. Небайдужі передали дитину поліцейським, що чергували на вокзалі. Правоохоронці встановили особу матері хлопчика.

Жінку висадили в Підволочиську. Вона пообіцяла невдовзі приїхати за дитиною, однак в той день так і не з’явилася. По телефону правоохоронцям повідомила, що до Тернополя добратися не має змоги, тож за малюком приїде його батько. В той день маленького Валентинчика ніхто так і не забрав. У приміщенні поліцейської станції на вокзалі він знаходився весь день. Поліцейські нагодували хлопчика і доправили в обласну дитячу лікарню. Горе-батьки забрали малюка лише наступного дня увечері. В дорогу правоохоронці дали хлопчику солодких гостинців.



За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: